Jdi na obsah Jdi na menu

pravidla slušného chování

...na privátku 


Po dnešním zážitku jsem nucena sepsat základní pravidla, jak se na privátku nebo kdekoli u slečny na sex chovat. Věřím, že Vás to nikdy nikdo neučil, ale zajímavé je, že většina se chová příjemně. Nicméně se najdou vyjímky, které potřebují pár základních rad. 
Jít za službou není nic zvláštního, byť v Čechách je stále mnoho moralistů, co nemá pochopení jak pro sexuální pracovnice, tak zákazníky a stále je toto téma veřejné tabu. 
Dnešní doba nabízí velké množství holčin nabízející sex za FO . Je jen na Vašem uvážení, či doporučení z diskuzního fóra, pro kterou se rozhodnete. O slečně vypovídá nejen úvodní fotografie, kdy leckteré zveřejní svůj obličej, ale vypovídá o ní i nabídka služeb (například bez), dále pak gramatika a stylistika inzerátu. Po výběru se telefonicky objednáš a už po hlase , se buď se slečnou domluvíš a nebo hovor pokládáš a voláš jinam.
Pokud se však domluvíte a zde už hraje velkou roli jak vystupuješ  ty ( slečna není povinna vzít každého kdo si usmyslí, že jí chce ) a ty se objednáš na určitou hodinu, tak doporučuji, za jedno schůzku potvrdit, za další přijít včas
Bohužel se stává dost často, že na stejný čas chcete přijít třeba dva. V první řadě dáváme na to, kdo první volal, tak ten má přednost. V druhé fází je to i dojem...  a leckdy se právě zvláštní pocit potvrdil a dotyčný nepřišel a ten druhý v pořadí, byl odmítnut... U nás to rozhodně není žádný průchoďák, vážíme si stálých klientů a vítáme nové, ale s nějakou kulturou.
Byteček máme vybavený do posledního detailu, nic nás nepřekvapí a pokud ano, sdělte nám to. Rády se zdokonalujeme a přijímáme nové výzvy (viz Naomi).
Tak tedy k věci, k čemu jsem se vlastně chtěla dostat. Už jsi se objednal, už jsi dorazil, stojíš před vchodem či jdeš už nahoru. V každém případě zachovej notnou dávku diskrétnosti. Slečna už tě čeká za dveřmi a ty víš do kterých jít. Vstupuješ do bytu, slušností je podat ruku a představit se. Někdo dává pusinku a je to samo sebou příjemnější. Zouváš si boty a jsi slečnou vybídnut vstoupit do předem připraveného pokoje. Domlouváte si službičky a platíš za ně předem. Respektuj místo kde si můžeš odložit věci. To zda si je skládáš na židličku či hodíš na zem, je na Tobě, ale nesnaž se odkládat si věci třeba na postel, hodit nám  trenky na kytku nebo na jiné nevhodné místo. Vždy využij možnosti jít do sprchy. Ručníky máme vždy čisté, v koupelně najdeš ústní vodu, deodorant, žvýkačky, papírek na odložení použité žvýkačky ale taky hřeben :D
Do sprchy chodíme, jelikož si nechceme udělat ostudu že ? Zápach potu či snad nemytého čuráka, je fakt vrchol. Věřte, že nám to příjemné rozhodně není a může se stát, že budeš poslaný do sprchy znovu. Když jdeš k zubaři, tak si předem taky čistíš zuby, nebo ne ?  Druhý extrém je, vymydlit si ho a neopláchnout pořádně vodou. Vážně to není nic moc pochutnáníčko.
Po příchodu zpět do pokoje se Tě již ujme slečna, ale vždy je fajn spolupracovat. Komunikuj, řekni co se Ti líbí, nestyď se před námi. Nebudeme na Tebe hledět špatně, i proto jsi využil našich služeb, doma se třeba bojíš projevit své tajné choutky. Buď Ti vyjdeme vstříc a nebo to zkusíme jinak. Setkáváme se s různými tužbami a věř, že pro nás to nebude nic neobvyklého. I pokud jsi přišel čistě za klasikou, tak s námi mluv. Nejhorší je to trapné ticho.
Chápeme, že sis slečnu zaplatil, ale lehnout si na záda a čekat co bude, taky není nejlepší. Dnes jsem se pána ptala, jak si přeje pokračovat dál, zdali orálkem a nebo zda nasadíme gumičku. Odpověď byla, že dáme sex bez gumičky. Tomášku, pokud tohle čteš, tak mi věř, že jsem zatnula zuby i přes tvé omluvy, že to nebylo myšlené vážně. Toto nezkoušejte. Takto se k nám nechovejte. Internet je plný bezgumek, pokud toto vyhledáváte, tak prosím, našemu privátku se vyhněte obloukem. U nás nepochodíte.  Pak jsi to chtěl napravit a řekl mi, ,,UKAŽ CO UMÍŠ,, na tuto frázi jsme vysloveně alergické. Zkuste zapřemýšlet proč. Jeden z důvodů je, že buďto nás to s daným člověkem baví a je to na tom sexu vidět a nebo nebaví a atmosféra vypovídá o všem.  
Jsou tací, co přinesou kytičku, sekt, sprchový gel, zeleninu z vlastní zahrádky, prádélko a to se nám pak podlamují kolena. Nic z toho po Vás nechceme, platíte si nás.., koupíme si to sami když na to přijde, ale jen chci ukázat, že jsou mezi Vámi gentlemani a příjemní kluci, který pomalu nechceme pustit domů a těšíme se až se zase objeví a pak jsou tu lidi, u kterých víme, že už je nechceme, třeba jen pro jeho aroganci, nedostatečnou hygienu či hrobové ticho.
Prosíme tedy v souhrnu  - dodržujte čas, na který jste objednání. Dbejte na osobní hygienu. Chovejte se slušně, usmívejte se a komunikujte. Komunikace je základ každého vztahu, i toho obchodního. 
Pokud jsi dočetl až sem, tak klobouček. wink A teď můžeš přemýšlet která z nás toto psala. Mluvím sice za obě, ale pokud poznáš, tak Tě čeká pusa navíc. kissPěkný den, Vaše holčičky